Trasig igen...

Förra veckan var det ryggen nu är det nacken. Vaknade i går morse med en fruktansvärd kramp i en nackmuskeln. Fyyyy faaaaaan va ont det gjorde. På något sätt har muskeln krampat sönder och jag är helt jävla handikappad. Massa annat krångel igår och idag med. Klart att när det väl börjar strula så kommer det som snöbollseffekt. Ja ja. Jag ska i alla fall ha en kanonhelg även om jag ska sitta i bilen fem timmar med nackjäveln!

Dagens mest passande låt blir därför Panteras I'm broken.

Pantera har jag nästan glömt bort lite på senare år. Massa nostalgi faktiskt! Rått, tungt och rättfärdigat!


Vilja, våld och vaselin...

...kan vara det som behövs för att saker ska funka som man vill.

Har man en syltburk som är svår att öppna: våld.
Har man ett ex-jobb som man måste få klart: vilja
Om dörrfan knarrar så man blir galen: vaselin
Om man mot förmodan skulle behöva få in en näve i sin egen trut: vilja, våld och vaselin!

Har en smula kill i magen med.

If you can't get someone out of your head - maybe they're supposed to be there...

Kastar in en passande låt för dagen. Idag är det en solig, klar, krispig, kill-i-magen-dag.


Michael Bublé - The more I see you...

Johan Glans briljerar - plus lite Björn Gustavsson!En liten bit av Björn Gustavsson med... mot Johan Glans i Parlamentet. Del 1 & del 2. Garvar så jag nästan kissar en smula... :)
Björns debut i Parlamentet. Helt otroligt..
.

Freddy the Dachshund

Jaha. Så har man blivit med hund. Är numer dagmatte åt Freddy som är en 7 år gammal korthårig, röd normaltax. Han är helt underbar! Funkar kanon med katterna och de tycker att han är jätteintressant! Trisse försöker leka, men Freddy fattar inte riktigt vad han ska göra när han blir påhoppad bakom en dörrpost... hehe.

Jag ska ha honom först i tre veckor och sen när jag börjar jobba blir det varannan. Alla vardagar utom tisdagar (då är matte ledig) och eventuellt varannan lördag. Han är väldigt väluppfostrad, smidig att promenera och lätt i sinnet (han är ju tax och därför förvånar det mig en smula för de brukar vara ganska starka och envisa!). Hans matte lämnar av honom kl 05.40 (!!) på mornarna men då har han redan fått morgonprommis och tvekar inte ett dugg att krypa ner i sängen ett par timmar med mig, vilket är bra för en morgontrött Catja.

Vid halv nio ungefär tar vi en 30 minuters fm-prommis i Apladalen och sen en lång runda vid 15 med en kissepaus emellan. Perfekt att få sällskap på mina långpromenader för det är så sjukt trist att gå ensam! Hans matte lämnade även av hans filtar och korgsäng i morse samt levergodis om vi vill hitta på nåt skoj. De gillar han och är snabb att visa alla sina trick så fort jag tar fram påsen. Sitt, ligg, high five och snurr om vartannat bara för att vara säker på att han ska få godis. :)

Här är han då, Freddy - taksen:


Trisse stulit hundkorg... hehe

Nu ska jag se om jag kan få lite ex-jobb gjort...

Laters alla yllen!

Butterflies

Idag har jag bara en sak att säga...

Fjärilar i magen...

Pöss, lejters, wtf å bye alla yllen... :)


Det finns bara EN Steven Seagal - tänk om det fanns TVÅ!!

... det hade jag såklart inte velat. Han är en av de mest överskattade kändisar som gått i ett par läder-Prada! Förutom Philip & Fredrik då... de är för fan det äckligaste, mest IQ-befriade människor jag skådat. Synd egentligen. Med deras framåtanda och påhittighet kunde de ju gjort ngt bra med sitt liv! Så fort jag ens ser en preview med dessa två lös-gösar mår jag illa och måste byta kanal. Femman för FAN - SKÄRPNING!!

Annars är humöret helt vansinnigt på topp... Som det varit en vecka snart. Livet leker. Eller ja, man kan kanske säga att det goda överväger det onda MED RÅGE!

Det goda:
- Underbar familj... Mamma, pappa, syskon och syskonbarn...
- Hälsan i behåll... Tror jag. Ska på cellförändringskontroll om ett par veckor efter att ha gjort cellprov förra månaden. Tjejer, ni vet vad jag menar... Inget att oroa sig för säger de, men det är såklart lätt för DEM att säga!
- Lyckad dejt i helgen. Räcker jävligt långt ska ni veta...!
- Har fått tjänstledigt resten av månaden så jag får mer tid till skolan - TACK till mina jobbarkompisar för den. Å chiiifen då med...

Det onda:
- Ex-jobbet går för fan i snigelfart... En handledare som "lägger mina papper underst i högen"...
- Ont i den gamla axeln. 8 år sen jag pajade den... Knäet är mkt bångstyrigt med... Hästjävel.

Ni ser! Det goda överväger det onda... Hur lätt som helst!

Idag kom mina goa syskonbarn förbi när farsan Baloo skulle till optikern å sösstern jobbade... Underbara ungar. De fick gräddbullar så hela köket e "sticky" men det är det värt!! Kameran vill inte ta kortet, så jag återkommer med bilder imorrn... :)

Laters alla yllen! Knytten kan dra åt fanders...;)


Go down weener!!


Humöret på topp

Trots diffusa riktlinjer från handledare, tid som är knapp, höstruggiga dagar osäker jobb-framtid och mambo-liv är humöret bättre än det varit på väldigt länge. Kan inte sluta le och gnolar & visslar konstant. Ingenting känns som något problem och tunga höstskyar till trots så skiner solen.

Ja, ibland är livet ändå väldigt vänligt...

Har för övrigt sökt två jobb i veckan som gått och hoppas naturligtvis på napp, även om den ena kanske innebär flytt uppåt landet och den andra kanske inte riktar sig till min expertis. Men what the hell, någonstans måste man ju börja!

Nu blir det påklädning och ut i naturen en runda. Fullproppad med energi jag inte vet vart jag ska göra av!!

Laters all yllen och knytt...


Busy, busy

Tvätta bilen, skriva ex-jobb, köpa bultar till vinterhjul, köpa nya v-torkare, handla mat, ha hemma-spa, få naglarna gjorda och städa... This is my day. Got to get started!

Ser ut som om det blir en bra helg!

Laters alla yllen!


Älskade minimannen, min systerson... Spela gitarr...

Update & ex-jobbspanik

Helgen vart underbar. Skönaste Petronella å Tjofräsmaskinen bjöd på konstant skratt och galenskaper från fredag kväll till söndag eftermiddag. Bra liveband - Satan Takes a Holiday, massvis med öl, härliga människor, stora pizzor, gösmos med löskräm och skaldjur, mer öl, uppe skitsent båda kvällarna (05 & 04), Bröderna Olsson kunde laga mat, La Puma kan lotta ut snuskiga kaniner, Feet-chokk.....chokk och Louie Louie.

Bokat tatueringstid med. Ryggen skall paintas den 18:e december! Weeeee!!!!!


Chill Chill Promo by La Puma


The Killer by Satan Takes a Holiday

Har annars mest arbetat. Igår med kroppen då jag och mamsen hämtade ved i stugan vid Bolmen. Tog nästan hela dagen. Idag har det examensarbetat tills för en timme sen ungefär. Nu blir det televisionsapparaten resten av kvällen!

Laters alla yllen!

RSS 2.0