Trevlig födelsedagspresent heading my way 2-morrow??

Saturday Night Live är ett av mina favoritprogram. I just detta avsnitt klippet är taget från är det Justin Timberlake som är gästspelare. Eftersom det är min födelsedag imorrn så kanske man får lov att önska sig en sån här?Nu ska jag baka bröd...

Lejters alla yllen!

work 24/7

Njae, kanske inte riktigt men inte långt ifrån. Har ca 150 bilder i kameran från diverse tillställningar som jag ska ladda upp inom kort (hoppas jag). Har haft en sjukt bra vecka förra veckan... Kan inte minnas när jag kände mig så nöjd, glad och uppåt sist! Denna som går nu är mer jobbrelaterad och upptagen på annat håll. Helt slut i kroppen och knoppen...

Imorrn ska jag i alla fall få umgås med systern med inslag av vin och öl! Så vansinnigt länge sedan och det är fanimej på tiden att hon följer med ut på galej!! Weee!!


Denna bilden är från allhelgonahelgen -07. Nä, snygg e jag inte, men hittade ingen annan på mig och sösstern tillsammans!

Annars ska det bli en ganska späckad helg... Upp 07 imorrn å köra Kanina till en möhippa, lösa melodikryss, skriva examensarbete, gå på karneval, festa med syrran då... Mer ex-jobb på söndag, kolla småbröderna när de har cirkusuppvisning och sen är nog den dagen "gåen" med... *pust!

Har lyssnat på Mustasch på Spotify hela eftermiddagen - gudars vad bra de är!!!!

Nu blir det en liten öl och Så ska det låta på tv...!

Lejters alla yllen!


The tattoo is done!

Good lord vad vacker den är. Fjärde sittningen satt jag mina sista tre timmar i gaddstolen igår eftermiddag... Totalt blev det då 14 timmars tatueringstid. Kunde inte vara mer nöjd... Skall så fort som den är läkt låta någon ta några bilder så ni får se hur slutresultatet blev! Ni får sålänge nöja er med de Micke tog igår direkt efter vi vart klara:


Petronella och Tjofräsmaskinen lös som vanligt upp livet med sin närvaro på valborg. Älskar er, galningar...! Torsdagskvällen bjöd på öl och underbara människor och fredagen bedrevs (för mig då) i pina och sedan på promenad på söders höjder innan arslet slogs ned på Shamrocks uteservering på Folkungagatan. En biffmacka med pommes och bearnaise senare styrdes kosan tillbaka till småland... Mer vemodigt än vanligt.

Åker snart tillbaka, garanterat.

Nu blir det traggel i ex-jobbsträsket. Fy fan vad jag vill att det ska bli klart snart!

Lejters alla yllen...RSS 2.0