Back in da deep hole!

Så har man ramlat er i det där jävla självömkanshålet igen... Skitjobbig dag idag...
Är man självvalt singel, får man fan inte lov att tycka att det är "tråkigt" eller "tyvärr". Det är ju något man faktiskt bestämt på egen hand. JAG tycker att det är tråkigt och tyvärr, men det har jag rätt till. 

Nån jävla festival i Hultsfred blir det ju inte heller, ytterligare en sak som drar ner den annars väl återhämtade stämmningen idag. Var hos Malin och hon packade för en jobb-turné på Sweden Rock och Hultan och det fick mig att inse att det blir ingen festival för första gången på 11 år...
Måste gå å lägga mig... Jobb imorrn kl 7... *sover "you off my skin" istället

Total frustration.

Första jobbardagen...

Shittes påmmesfrittess vad trött jag var imorse! Kunde förstås inte somna. Nattsuddare som jag är vred och vände jag mig i sängen till halv 2. Klockan ringde vid 06-snåret och jag trodde inte det var sant!! Bevare mig väl så stora gäspar Catjastrofen gav ifrån sig och hade hon inte haft halsen så hade hon gäspat runt...

image13
Så in iiiiii...trött imorse!

För övrigt kan jag inte komma med nåt roligt som hänt precis. Peltor är väl inte stället för den typen av upplevelser direkt! Se själva... Bara bilden av de förbannade hörselskydden gör mig så uttråkad att jag nästan hellre glor på en kaktus som växer...!

image14
Look what Peltor can offer... Nice, huh!?

Skall tillbaka till kolgruvan imorrn och hoppas att det händer nåt kuligt. Man vet ju aldrig, mirakel har hänt förr!
Nu ska jag snart sussa, annars kommer jag att våga vägra vakna imorrn bitti... hehe

Nu till någonting mycket roligare!

I lördags var det mycket på agendan. Klev upp i god tid för att traska de 69 metrarna till stadskyrkan för att närvara på mina bröders konfirmation. De var väldigt duktiga och kom ihåg alla repliker de övat in. När handpåläggning och utmarsch var över tömdes kyrkan och det bar iväg till pappas boning på pepparmyntavägen. Planka stod på menyn och total mättnad blev ett faktum inom en timmas tid. En stund senare vankades det tårta, bullar och kakor som tänjde magsäcken ytterligare. Helt däst gick färden till Sussie strax efter 16 och jag beskådade husmåleriet som pågick där samtidigt som en och annan öl slank ned. Efter en timma så dök min vän Malin upp och vi drog oss hemåt för att reta lever och njurar med sprattelvin och öl. För att vi inte skulle göra sönder mammas finaste kristall så fick det bli varsin sillaburk för fortsatt intagande av det bubbliga vinet...

image11
Man skall vara rädd om inredningen!

Kvällen fortsatte i hårdrockstema och susiga i hågen drog vi vidare till stans krog, Harry's. Tur att vi är sinnessjukt bra på att roa oss själva, för det var knappt nåt folk på lokalen. Baren hjälpte till i underhållningen och vi kilade hemåt vid tre efter att ha käkat burgare på det välkända Sten Stures.

image12
Ska det vara rock, ska det vara det ordentligt!

Oh what a night...!

Nu är jag tillbaka... :)  Åkte ner från Uppsala i fredags i en helvetesfärd utan dess like. Det var meningen att verkstaden skulle ha min bil klar till lunch, men när jag kom dit tio i ett så var den fortfarande inte färdig. Fick sitta och vänta till kvart över två innan allt var klart och var trots motgången vid gott mod och lycklig över att jag slapp stanna i uppland över min födelsedag och hela helgen... Åkte från verkstaden och tanka' och sedan hem för att packa in allt i bilen (inklusive 2 vansinnigt oimponerade hårbollar). Kom iväg vid tresnåret och allt kändes bra.

Trisse & Bailey brukar bli väldigt nervösa av att åka i burar, så jag hade dem lösa i bilen under färden. Tidningspapper var utlagt ifall olycka skulle inträffa och det gjorde det efter ca tre mil. Bailey i baksätet kräkte, men som tur var på senaste upplagan av ICA's mattidning Buffé och jag stannade för att rensa upp. Mitt under denna upprensning så kände jag hur katt nr 2 började hulka i mitt knä... Tänkte att va fan gör jag?? Jo, öppnade bildörren och höll ut ett stycke kräkande katt så han fick bli av med det onda. Bilarna susade förbi med ett ganska snopet uttryck i nian och jag fick mig ett gott skratt åxå... Glad i hågen fortsatte jag söder ut och kunde inte längta mer tills jag såg de välkända Värnamo-skyltarna. Toyotan brummade på men strax söder om Linköping märkte jag att temperaturmätaren stod ända uppe på det röda och jag gled in på närmsta mack för att undersöka saken. Öppnade huven och satan vad det bubblade i kylaren! Blev såklart stående där för att fylla på vatten och se så att den inte blev tom. Några påfyllningar senare såg allt bra ut och jag fortsatte min färd. 3 mil senare hade jag samma problem igen och fick återigen stanna till på en bensinpåfyllningsstation. Helvete! Så här höll det på hela vägen hem och ett vansinnesutbrott låg nära till hands! Högröd i ansiktet tuffade jag in på parkeringen till mitt hus och packade ur bilen, katter och allt. Vilken jävla resa alltså! Tog 2 timmar mer än beräknat och nederlaget hade tagit musten ur den glada person som startade hemfärden i Uppsala 7 timmar tidigare.

Som jag sagt förut så faller det sig naturligt för lilla Catjastrofen att krångel ALDRIG kommer ensamt. Så detta var min födelsedag och den kommer jag aldrig glömma...

Chansa ska man göra ibland...

Äntligen blir lilla Bitch-Mobilen färdig. Har i och med valet att åka idag, tagit en risk. Fick veta att det var nåt litet hål på ett tryckrör som leder till tankens översida. Reparatören frågade om jag ville byta det röret, det skulle kosta 755:- och de har inte delarna förräns på måndag. Eller så sa han att de kunde kapa röret lite och sätta slang och slangklämmor, men risken är att det så småningom kryper loss och bensinen sprutar ut. Ja du, sa jag, just nu måste jag åka till småland så jag känner mig villig att ta risken med att inte laga det helt korrekt. Fint sa han, och nu får jag hämta bilen klockan halv 2... YEEEEHHAAAAA!!

Får väl vara lite varsam med den gamla bilen så att den håller ihop den lilla tid jag har kvar att plugga bara. Is i magen!!

Nu ska det packas kläder och andra nödvändigheter så att man överlever strapatserna i det sköna småland i tre månader. Kram så länge så ses vi vid lilla mors dator vad det lider.

Bitch-Mobilen

Just nu sitter jag på nålar och väntar på verkstadens besked om min lilla Bitch-Mobile. Naturligtvis fick de byta hela bensintanken och när detta nådde mina öron såg jag de stackars tusenlapparna bara få vingar och flaxa iväg... De skulle få hem den nya tanken idag, men vet inte riktigt NÄR den kommer. Kommer den på eftermiddagen så hinner nog inte bilen bli klar förräns imorrn em och då kan jag inte åka hem innan lördag morgon. Det innebär att jag missar mina bröders konfirmation... FAN!!
Återkommer när jag vet mer... :)

image10
Är det här Bitch-Mobilen?????  Mamma miiiiia!


Pratade med verkstaden nu. Det blir ingen Bitch-Mobile idag. De hade en sjuk reparatör så de har inte hunnit klart... Nu kan man bara hoppas att den blir klar imorrn, men i vilket fall blir jag lack. Om den blir klar imorrn så får jag sitta på E4:an hela em och kvällen på min födelsedag och blir den inte det så blir jag ENSAM på min födelsedag och hela jäkla helgen!!!! Pest eller kolera, jag tar hellre pesten då... :(
Skiter väl i att reparatören har nackspärr, han får väl sluta lipa och suck it up eller???? Klart att när saker och ting krånglar så gör de det riktigt ordentligt...!!
Blä för trasiga bilar...

Snart avbrott... eller utbrott?

Nu ska jag snart åka till mitt småland! Har jag tur (inte för att jag brukar det, utan för att det fanimej är dags!!) så kommer bilen bli lagad och projektet godkänt och jag skulle kunna åka redan på fredag! Fy bubblan vad skönt det hade varit! Är såååå trött på detta sketna Uppland och all skräp som kommer med det så nu bär det av hem till tryggheten, familjen och de gamla vännerna igen. Känner mig som ett barn dagarna innan julafton fast med crapigare bagage. Weeeeee!!!

"Jag vet att man inte kan förlita sig på att någon annan skall göra en lycklig, det kan man bara göra själv. Men man måste ändå vara två för att uppleva tvåsamhet..."
Kan man trivas i sitt liv endast genom att lättsamt finna sig i olika situationer? Ja, kanske och det är något jag känner att jag kommer att lyckas med... I'm gonna do it and I'm gonna be damn good at it too!

Kanske inte hinner skriva så mycket mer innan det bär av hemåt men vi får se. Annars ses vi på fredag typ!

image9
De små superlaser-keliga odjuren...

Rastlös!!

Alltså nu har jag klättrat på väggarna hela dagen. Rastlösheten började igår kväll och jag kunde knappt vara stilla! Hela eftermiddagen har gått åt till att hitta på småsaker som sysselsättning för att förhindra att jag kryper ur mitt eget skinn. När allt kändes som värst messar Petronella och tycker att jag skall komma till huvudstaden och roa mig med dem imorrn kväll/natt. Eftersom det är lågt flöde på floset så sa jag att det kan jag inte. Härliga hon bjuder på resan så jag ska kunna komma över! Är hon inte fenomenal! Så imorrn blir det galej med trasdockorna, ska bli kul som pannkaka med grädde!!

En annan bra sak som hänt är att min älskade lilla mamma lånar ut pengar så jag ska kunna laga den där jävla Toyotan som häll-läcker ut bensin i varje högerkurva. Att jag är lycklig som har sån underbar familj och vansinnigt goa vänner! Lyllos mig!

Man känner att den senaste tidens osis börjar vända till det positiva. Om än bara ett litet tag, så är det en mycket bra dag idag! Åker till mitt härliga Småland, vad det ser ut, nästa fredag om jag kan få färdig bilen in nan dess. Ska bli skööönt att komma hem! Love you, miss you!

image8
Kan se snäll ut om jag vill... :)Äntligen

I natt har jag verkligen fått sova! Somnade tidigt, kl ett, och vaknade vid nio, somnade om och sov nästan till 11! Precis vad jag behövde med tanke på de senaste veckornas insomnia.
Har ju hänt lite på sistone, men en sak är att Petronella var här på valborg!! Weeeee!! Jag började ju dagen tidigare, men tösen dök upp på kvällskvisten å så här glad blev jag då... :)
 
image5
Titta så glad man kan bli när en long lost vän hälsar på...  hihi

Naturligtvis så var vi tvugna att åka nästan med en gång - till Annie på grillförfestival

image6
Jag (fotar med Annies kamera för jag glömmer jämt min egen), Malin och Annie... Man kan se hennes pajkalues häck lite till höger.... :)


image7
Så här glada blir man när man får tjoa lite tillsammans!! Jag, Malin och Petronella

Kvällen slutade med att jag och Petra drog in till stada och mötte upp hennes gull-i-gullan och dennes lilla tvillingräka... In på O'Connors en runda, kastade i sig en öl, sen bar det hem med sista nattbussen halv 3...

Uppryck...

Tror bestämt att det är en bättre dag idag. Har gjort klart vårt projekt som blev totalt 20 sidor långt. Känns bra nu när man är klar och det har stått en lite upp i halsen på senaste tiden. Kommer väl att bli åtminstone en revision, men det kan man ta nu när man får vara ledig ända till måndag!
Min kropp tröttnade idag. Har kommit efter mig så mycket med sömnen att jag mer eller mindre svimmade på soffan vid halv 5. Sov som en stock i 1,5 timmar! Nu sitter man istället inne med en vansinnig huvudvärk, men tack för att jag fick sova för en gångs skull. Kanske har kroppen blivit så "fed up" på allt som varit och helt enkelt la ner bara. En annan historia som hänger över huvudet är den där jävla Toyota-historien. Hoppas jag kan få laga skrället i nästa vecka så jag kan komma hem till mitt älskade småland redan på min födelsedag (25:e, nu fick jag det sagt åxå). Småsyskonen skall konfirmeras så man hade velat vara hemma till lördagen och nu saknar man alla därhemma så massvis!

Tänker vägra vara nyttig i helgen. Den kommer helt enkelt att gå ut på att äta så mycket skräp man kan på kortast möjligast tid samtidigt som jag ska se en hel bunt med chick-flicks! Ett hemma-spa skall jag försöka hinna med också hade jag tänkt. Efter en sån helg kan man inte annat än må bra, eller hur!?

Tror bestämt att den här dagen är lite bättre...

Våga vägra vara vemodig

Hur mycket skall man tycka synd om sig själv innan nån annan också gör det? Nä, kanske skulle man rycka upp sig och inte låta chanserna susa förbi på löpande band. När man är som jag är nu, så stänger man lätt av och ser inte de tillfällen som dyker upp precis under näsan. Men är man inte redo att ta chansen så nyttjar man den heller inte till fullo och går ytterligare ett nederlag till mötes.
Jag anser att vad jag trodde var min bästa version av mig själv faktiskt inte är bäst och nu är det dags för modifikation. Vet inte hur jag skall modifiera bara. Skall jag bli: snällare/elakare, mysigare/kallare, mer humor/mindre humor, tjejigare/mindre tjejig, mer fåfäng/mindre fåfäng...?? Inte fan vet jag och jag tror att jag blir tokig bara jag tänker på det! Ena stunden tänker jag att om jag inte skall vara ensam resten av livet så måste jag göra nåt. Andra stunden tänker jag att vill man inte ha mig som jag är, ska man fan inte få ha mig alls!

Jag tror att jag måste ta en riktig funderare och utvärdera varför det inte funkar med det koncept jag trivs bäst med. Skall man kompromissa med den man är? Jag har genom hela mitt liv ansett att man inte skall det, men börjar nu tänka om...

Vi får väl se... En pissig dag idag med, hoppas återigen på morgondagen...

Måste man alltid lyssna på sig själv?

Finns det någon här i landet som vet hur man gör för att slippa höra sig själv? Orkar inte ens med mina egna tankar nu. Skulle behöva någon sorts öronproppar som verkar från insidan på nåt sätt.
Det är mycket i livet man känner att man kanske skulle vilja börja om från början med, eller helt enkelt låtit bli helt och hållet. Visst är det lätt att vara efterklok med facit i hand, men samtidigt så kunde man besparat sig en hel del hjärtesorg. Klart att man utvecklas och växer som person med alla typer av upplevelser och det är det som gör en till det man är. Det jag i första hand undrar med dessa erfarenheter är att hade jag varit mer tillitsfull och inte lika skraj om jag inte genomgått dessa nederlag? Ingen vet mer än framtiden antar jag. För varje nederlag känner jag ändå att jag krymper som person istället för att bli mer av mig själv och starkare.

Klart att man vill vara den bästa version av sig själv man bara kan utifrån de förutsättningar som givits en, men det är inte lätt när man får intrycket av att det man tror är den här "bästa versionen" inte håller måttet i de förhållanden man väljer att inleda. Vid varje ny start är jag mer osäker och litar mindre på att jag räcker till. Med tanke på senaste tiden ännu mer när man för en gångs skull litade på sin intuition och sina känslor...

Ska man våga ta nya tag? Ska man våga lita på sin egna förmåga igen? Kommer det att räcka till? Måste jag ändra på "min bästa version"? Jag kanske inte är den jag bör vara... Jag vet inte ens om jag orkar och jag vet inte om jag orkar bråka med mig själv nåt mer heller.

Som ni märker är det ingen bra dag idag. Hoppas morgondagen har ett bättre erbjudande...

Musiktävling?

Varför varför måste den där jävla cirkusen återkomma varje år... Står inte ut! Det finns så mycket annat man kan visa på tv. Förr om åren kan jag nästan hålla med om att det var lite trevligt att titta, men nu så dras det till "extremast vinner". Kan vi inte bara bälga öl och titta på hockey istället och bara vara män allihop?? Inte? Nähä, jag får väl titta på skiten då, men då ska jag fanimej vara susig i kupan!

En hutt till Catja för varje kasst bidrag: dra mig baklänges så många huttar det blir - fy jäsinges så gött den smakar den rälige skiten!!


Mycket Lucie Silvas idag...

Lucie Silvas, album: Breathe In, låt: No Defence 

Armed with an arrow you're pointing it straight at my heart
Watching me brake as I try find my way out the dark
They say each moment comes to an end
So my pain is its consequence
It's a battle and I have no defence

Sure as you said that you loved me you turned me away
Suddenly everything changed right in front of my face
They say sometimes love's just unfair
But why is it at my expense?
I've no answers and I have no defence

I guess I'll never understand how love can come and go
Looking through the broken glass now I know
But even though my bitter doubt lets my loneliness show
I'll get over, over you in the end

I wish that I had the courage to leave you behind
Are you the one that I'll love for the rest of my life?
They say someday I'll trust again
But it makes no difference
Cause it's a battle and I have no defence...


Dagens mest passande...

Just like I predicted we're at the point of no return
We can't go backwords and no corners have been turned
I can't control it if I sink or if i swim
Cause I chose the waters that I'm in

And it makes no difference who is right or who is wrong
I deserve much more than this
Cause there's just one thing I want

It's not what you're made of
I'm not what you're looking for
You were willing but unable, to give me anymore
There's no way...you're changing
Cause some things will just never be mine
You're not in love this time, but it's alright
...No matter what I sacrifice it's still never enough...

Lucie Silvas med modifikation

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0