Hur tömmer man sig?

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood??
Ja, inte fan vet jag... men jag vet ju ingenting nu längre. Varje dag ska man mata in en massa info i den stackars lilla hjärnan. Just nu känns det som det antagligen gör för en tvättmaskin som man proppar dubbelt mot vad den egentligen klarar... Blir inte rent! Snart börjar väl saker ramla ur... Sådana där viktiga saker om vad man heter, vart man bor, vad 1+5 är... Måste på något sätt försöka bli av med sån info jag inte behöver för att förhindra att ovanstående inträffar. Vill bli av med sånt som att en människa sväljer ca 12 badkar med snor under en livstid...? helt jävla onyttigt vetande man inte har någon som helst nytta av!
Tömma mig!!!

image196

Laters alla yllen

Galej!

En bra helg har det varit. Fredagen bjöd på shopping med M & C och ett par nya jeans (Killah) inhandlades på presentkort från pappsen - tack far!

Lördagen blev det (en massa) alkohol och en kväll på O'Connors på stora torget med fördrink här hos mig. Väldigt trevligt även om man kunde hållt igen på bubbelvinet en (stor) aning!

image194
Jag & M

image195
M & C

Kattvakt...

Lite otrogen är man just nu... Min klasskompis A är på studieresa och jag har fått två inneboende för tre dagar. Zlatan och Ronaldinho är två långhåriga, keliga ligister som har hittat sin tillfälliga plats i Lilla Sunnersta. De har rutiner jag inte visste om. Kl 03 varje natt så ska de gruffa å morra åt varandra så Catja vaknar och delar på dem. Framåt 06 så vill Ronaldinho kela - med en gång! Spinner så sängen skakar och lägger sig i ansiktet på mig i ren protest om inte kelhanden når pälsen med kortast möjliga intervall! Han är bra på att prata med... Inte lika bra som Bailey, men nästan. Följer mig vart jag går i min lilla lya och släpper en inte med blicken annat än vid nap-time.

Zlatan däremot är inte riktigt lika "på" (läs störig om du vill). Han har hittat en plats under sängen på en låda och myser mest hela tiden. Ligger gärna PÅ en i soffan med. Dessa två är ju både av ras och yngre så jag rådde min mor i Värnamo att inte berätta något för Trisse och Bailey. Lika bra det så ställs inga pinsamma frågor senare heller.

Kollage av gårdagen:

RonaldinhoZlatan

Mycket handboll nu... :)

Ja, fan va roligt det är med handboll... Känner mig som en typisk slö hemmapappa som skriker åt alla i närheten: -"HÅLL KÄFT, JAG SER PÅ SPORTEN!!" hahaha
Finns ingen sport som jag gillar att se mer på tv än detta. Sverige har haft en svacka sedan de gamla "gubbarna" droppat av de senaste fem åren, men blir bara bättre och bättre. Tomas Svensson är en av de gamle och gör mirakelinsatser efter varandra... Ikväll spelade de mot Ungern och det blev oavgjort. Imorrn är det dags att möta Spanien 15.50. kan inte missa det bara!

Övriga kommentarer denna tisdagskväll är:

JAG KLARADE KOTENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  TJOFADDERITTANHERREJÄVLAR!!!
Fortsätter mitt "inte göra omtentor"-streak...

Laters alla yllen!

Axel är arg!

Stackars Axel. I snart åtta år har han fått slippa men nu är semestern slut. Var hos sjukgymnasten, motoriken igår och fortsatte behandlingen från i onsdags. Det är meningen att jag skall gå en gång i veckan ett tag för att se om Axel kommer att bli "reedi". Igår knäckte hon hela bröstryggen. Herregud!! "-Andas uuuuut". säger hon med mjuk röst och sen brakade det till så folk i Haparanda hörde det! Men oj vad det hjälpte! Fick läxa med. fem olika övningar som skall göras i tre upprepningar på båda sidor kroppen minst två gånger om dagen. Hur hinna?

Har för övrigt haft en kanonhelg. Shopping i fredags, slö lördag med inslag av skolarbete och trevligt umgänge i söndags. :o)

Nu är det dags att sätta igång med lite nya skoluppgifter. Fick dem igår och de skall vara klara på torsdag så det är bäst att sätta igång genast! Halva dagen har ju gått för att jag sov till halv 11! Men det var behövligt skall tilläggas.

Laters alla yllen!
image184

Hur funkar eufori??

Ja, jag vet inte egentligen. Ena stunden så känner jag att: "Jag hatar Urksala så jag vill mörda den och ...". Vareviga gång jag tar den och (jävla just nu) toyotan uppåt så får jag en knut i magen, svär med stora bokstäver (helt allvarligt) hela vägen upp och kan knappt hejda kräket från att lämna strupen... Andra stunden så känner jag att: "Fan - detta kommer att går fort, tiden susar fram och snart är jag hemma igen...". Vet ingen i denna värld som är så "hemmakär" som jag. Bara jag tänker på det så blir jag lipfärdig!

Nu vill jag inte höra från nära och kära det sista jag sa om hur fort det kommer gå... Ingen av er har varit i mina kläder och vet därför inte hur det känns. Är man inte i situationen eller har varit så kan man inte säga så. Generellt så är det klart att tiden går fort - det har t.o.m. jag begripit, men det känns inte på samma sätt när jag är den som är utanför Er vardag. Så är det bara... Är man I vardagen så är det inte varken kemiskt eller socialt konstigt att det känns som om tiden går fort! Men är man den person som sitter utanför "vardagen och det sociala" och lider av varje timme så funkar det inte så. Då känns varje minut som en hel dag!

Men nu pratar jag för döva öron och betongväggar...

Nevermind egentligen. Ville bara scratcha av mig...

Laters alla yllen

Ny kurs - nya tag...

Började en ny kurs igår. Djurmiljö och byggnadsfunktion. En kurs med en hel ofantlig massa fysik! Herregud. Inte nog med att man är matematiker, biolog och kemist... nu ska man bli fysiker med!! Ja, varför inte. Att räkna ut ett djurs värmeproduktion för att optimera energiförbrukning i samspel med ventilationssystem är faktiskt roligare än det låter!

Jättemycket att göra är det redan från start, så det vill till att ligga i ordentligt nu med en gång.

Är "ledig" imorrn. Ska förstås räkna en massa på uppgifter som skall vara klara på måndag, men skall utöver det göra mitt första försök att få ordning på min onda axel - hos sjukgymnasten. Intressant att se hur hon kan hjälpa mig slippa ligga sömnlös, inte kunna växla bilen med höger hand och leva ett mer smärtfritt liv i fortsättningen!

Håll tummarna!

Laters alla yllen...

Lugn skön helg...

Inte har det hänt mycket i Urksala i helgen. Efter ett sjukt juluppehåll och en lång tentavecka behövde jag bara återhämta mig med pizza och chips med ostdip. Så blev det och nu känner jag mig redo att köra på i nästa kurs som heter Djurmiljö och Byggnadsfunktion. En jättetuff kurs som även skall vara jättebra sägs det.

Vill för övrigt att det ska bli vår - NU!

Laters alla yllen...

Blev spelad ett spratt!

Trodde ni att jag hade tur när jag hittade min front till bilstereon?? Jag med! Men det var då själva faaan med att allt går emot en hela tiden. Som historien förtäljt tidigare så ringde jag bussbolaget och de hade fått in en front till en stereo. Jag var helt bombsäker på att den var min för "vad är oddsen att någon mer än jag tappar en bilstereofront den 10:e december på en av just DERAS bussar??". Jo, åtminstone EN till!! Herregud alltså. När jag kliver in på busskontoret, förklarar vem jag är och blir given fronten så ser jag i min förvåning att den är inte min! Killen bara tittade på mig... Va??? sa han. Jag: Nääää, jag har en Sony, inte en Blaupunkt! Han: Va faaan??...

Var t.o.m. ute i bussen historien utspelade sig på men ingen Sony-front. Jag tror att jag förlorar förståndet snart...

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Är det enda jag kan säga om det. The search keep goin'...

Too late to apologize...

Att mitt hjärta har trasats förr är ju kanske inte bara mitt öde. Hjärtat har egentligen varit helt sålt en gång och totalt brustet för samma upplevelse. Ibland undrar man om styrkan kommit tillbaka och att man har modet att inte falla åter i det svarta hål det tagit över 1,5 år att klättra upp ur. Lika lycklig som man var innan fallet - så brast det under ens fötter.

Kanske har det gjort mig till en starkare människa och nu har jag faktiskt väldigt klart för mig precis vad jag söker för mig själv i tvåsamhet. Det är så klart bra men å andra sidan hade jag nog inte velat, som de säger: bättre att ha älskat och gått vidare än att inte ha älskat alls... Jag är inte säker på det eftersom mitt liv ur många aspekter frusit i tiden under min väg upp ur det svarta hålet.

Många tankar har flutit genom mitt sinne den senaste tiden och jag har kommit överens med mig själv att jag inte skulle offra mig för samma igen. Känns vansinnigt skönt att veta att historien är glömd och förlåten. Man kan hela sig själv ibland med verkar det som. Good for me!
Helt enkelt så är det:One Republic feat. Timbaland - It's too late to apologize...

Dagens

Dagens bästa: Slippa gå ut i skitvädret. Blev inte ens ljust idag

 

Dagens sämsta: Pissväder, somna ensam och tentaångest

 

Dagens roligaste: Prata med nya människor, Seinfeld på tv och när bygg-gubbarna spränger i berget så hela huset skakar!

 

Dagens tv: Allt jag kommer över samtidigt som jag pluggar men speciellt ett program om Galapaghosöarna på 2:an.

 

Dagens interaktion: Kaffe å cigg med Sari

 

Dagens katt: Ingen! De är i småland! Fy fan va ensamt det blev i sängen... (ja - mer än innan)

 

Dagens universitetsstudier: Tentaplugg i Cattle Production

 

Dagens kärlek: Från mamman i telefon

 

Dagens telefon: Mamma, Syster Yster och Danmarks Buss

 

Dagens rabbla: Fy faaan vad jag behöver myyyys!.

 

Dagens längtan efter: Tvåsamhet, familj och vänner där hemma, bli färdig agronom, ligga sked med någon annan än mig själv (??)?

 

Det sista jag åt: Knäcke med ockelbo-ost och kalaspuffar... Yum!


Fronten till bilstereon är funnen!

Herregud vad glad jag blev. Gjorde ett sista frest att få fatt i min bilstereofront idag när jag kontaktade det bussbolag som anlitats för att transportera oss studenter i cattle production-kursen till Skara i december. Där var den ju!! Där har den legat alldeles ensam hela julen och inte haft en låt att riva av... :(
Blir ändring på det nu - ska hämta den så fort jag kan...
Trodde jag höll på att bli galen i mitt letande...

Pluggar annars för fullt... Eller "för fullt" är nog att ta i. Så här omotiverad har jag inte varit sedan gymnasiet - och de som vet hur gammal jag är så är det jämförbart med stenåldern... Nåja. Vem fan bryr sig egentligen...

Laters alla yllen (kommer en dagens-lista senare i em...)

Muppsala...

Nu är man då här igen. Stirrar mig blind på 4 väggar och det känns som tusen nålar på halsen... Ligger efter mig i tentaplugget med och jag driver mig själv till vansinne snart.

Har visst på ett ganska annorlunda sätt lyckats spara ca 500:- i månaden sedan september. Bytte nämligen försäkringsbolag varpå det bolag jag lämnade inte fattade urträdet och har fortsatt dra 500:- varje månad från mitt konto (vilket det nya bolaget med gjort såklart även här via autogiro). Gjorde upptäckten igår, ringde idag och pengarna kommer in på kontot någon gång under veckan. Jävligt slarvigt av det gamla bolaget samtidigt som de sparat pengar åt mig utan att jag visst det. Tanken kommer över risken att jag inte upptäckt detta på länge vilket hade varit katastrof (catjastrof). Men men, inget ont utan att det för något gott med sig antar jag.

Laters alla yllen...

Urksala imorrn...

... och jag vill verkligen inte. Mitt hjärta stannar alltid kvar här när jag åker och jag lever utan det tills jag återvänder. Får en besk, vidrig smak i munnen av tanken på den jävla staden, den jävla lägenheten, alla jävla snorungar med dagisfasoner, alla jävla böcker och kassa föreläsningar och alla jävla kilometrar så fort man skall ta sig någonstans... Helt jävla värdekass!!

Men nu är det inte länge kvar minsann. Nu jädrans flyttar jag hem i april och det finns inget i denna värld jag längtar efter mer. Gud vad skönt det skall bli...

Kör imorrn förmiddag med ett mellanstopp i Lekeryd hos kusinerna. Har ju ingen jävla musik heller eftersom jag inte hittar fronten till min bilstereo - det blir att sjunga egna Foo Fighters å Lucie Silvas på vägen upp då. Tråk!

Laters alla yllen, nu ska jag luta mig å kurera hosta med te & honiing...

Ibland bara undrar man...!

Jag tycker att det är konstigt hur folk uppför sig faktiskt. Har msn, och på mitt personliga meddelande har det stått att jag varit sjuk i flera dagar nu. Det är 3 personer som frågat hur det är och hur jag mår! Det är fanimej skamligt! Ser jag att någon e krasslig tror FAN att jag hör mig till med den personen då och önskar ett snabbt tillfrisknande. Men det är väl bara jag (och de andra 3) som är uppfostrade på det sättet.

Det skall tilläggas att jag har ca 70 personer på min msn varav ca hälften av dem är online någon gång varje dag i alla fall... och garanterat har 90% varit online någon gång under de senaste tre dygnen! Jag skall inte fråga Er hur ni mår nästa gång Ni e sjuka - så det så!

Ska hosta ner er allihop sen...
Later alla skit-yllen

Mera sjuuuk!

Jag måste ha varit en riktig jävel i mitt förra liv... Inte nog med influensan och halsflussen jag fick och aldrig blev frisk ifrån så har jag, som grädde på moset, fått luftrörskatarr. Inte kunnat jobba alls och hostar så att jag nästan vänder lungorna ut och in!

Har massa goa bilder från helgerna men de kastar jag in vid ett senare tillfälle tror jag. Inte på humör alls nu.

Ska dra mig till Urksala med. Imorrn egentligen, men det kanske får vänta till lördag. Kan inte koncentrera mig på tentaläsandet här i Värnamo så jag måste åka upp till min studiehörna. Ska ju snart flytta ner igen så allt från nu är transportsträcka fram till mitten på april.

Laters alla yllen
*HOST

RSS 2.0