Freeeeeedom!!

Alldeles nyss kom jag tillbaka från affären. Detta var min första utomhusvistelse (som övergår att gå tre meter till postlådan) sedan den 10/9. Alltså nästan 14 dagar. Handlade en massa smaskigt jag senare ska sätta i mig. Bl.a. ingredienser till en smarrig Cesarsallad och lövbiff med färsk pasta och champinjoner i en gräddig sås med persillade. Insåg tyvärr direkt när jag kom hem att jag missat köpa kycklingen jag skulle ha till min sallad, så jag får nog ta en tur till senare eller imorrn... :)

Köpte även ett stort fång rosor till min alldeles bästaste mamma. Hon har ränt hit med mat hon lagat och till affärer var och varannan dag i två veckor nu. MINST ska hon ha blommor och att jag ska säga att jag älskar henne! På denna bilden har vi varit och shoppat hos Sven Slättengren i hand maskeradförråd. Mamma hittade en lösmusche som passade väldigt bra med hatt och brilla. Skrattade så jag nästan kissade på mig... Hon är underbar min mamma.

Den ömma modern. :)

Är annars sjukskriven till torsdag. Efter förra inlägget ringde min "riktiga" läkare och allt ordnade sig hur smidigt som helst. Det spelar VERKLIGEN roll vem man får prata med som patient på vårdcentralen hur smidigt allt ska gå. Helt vansinnigt...

Imorrn kommer Freddy för första gången på över en månad. Han har haft semester och sen blev ju jag sjuk. Ska bli superhärligt att ha honom här igen och jag får komma ut på promenad! :D

Nu ska det bli kaffe här i lilla V-mo sen måste jag nog luta mig lite efter alla strapaster här på förmiddagen!

Ja men för helskotta...

... Inte nog med att man får svininfluensan, H1N1 och har legat platt fall i över en vecka. Nu ska alla jävlar krångla till det med. Jag gick alltså hem i torsdags kl 20.30. Jag slutar egentligen 23.15. Detta innebär en karens på 2 timmar och 45 minuter. Ok. Nu är det ju så att jag var hemma från jobbet igår med, vilket är det 8:e dagen. Den 8:e dagen skall man ha läkarintyg (om arbetsgivaren vill det såklart). Nu pratade jag först med chefen som sa att det typ är "lag" på intyg den 8:e dagen och framåt. Jag sa då att det är ju bara ett par timmar... Men det spelade visst ingen roll.

Läkaren ringde mig idag efter att jag pratat i tre omgångar med vårdcentralen. Han pratade danska som jag nästan inte förstod och kläcker ur sig att de inte kan skriva läkarintyg på telefon "för hur skulle det se ut" ungefär. I samma andetag berättar han att svininfluensan smittar 4-7 dagar efter att man känner sig ok. Dumma jävel.  Konstigt eftersom två av de sköterskor jag pratat med på vårdcentralen säger att de i undantag skriver ut läkarintyg via telefon. Så nu har jag i vilket fall fått en tid på måndag middag för att prata med ytterligare en läkare på vårdcentralen för att förhoppningsvis få ett jävla läkarintyg för två timmar och trekvart!

Fan, jag lackar ur nu tror jag.

Pablo Francisco

Finally I got to see my, by far, biggest favourite on the world's humor scene, Mr Pablo Francisco. I brought Kanina to Växjö concert hall for an awsome evening with Pablo and his two friends, Flip Schults and another guy who's name slipped my mind. I'll come back to you on that. :) The laughter and tears were flowing and I laughed so hard my stomach hurts today... I knew he was gonna be great, but the performance crushed all expectations and I will live on this experience for a very long time... Thanx again, Pablo - you rock!

Äntligen har jag fått se min absolut största favorit i humorvärlden - Mr Pablo Francisco. Tog med mig Kanina till Växjö konserthus för en helt fabulös kväll med Pablo och hans två vänner. Skratten och tårarna flödade vilket har gett mig en smula träningsvärk i magen idag. Visste att han skulle vara bra, men föreställningen slog alla förväntningar och den upplevelsen lever jag på väldigt länge.

Efter föreställningen var jag naturligtvis tvungen att få träffa stjärnan och det köades fram, köptes en keps och en tisha sen fick jag då träffa honom... Han signerade kepa och tröja sen fick jag stora kramen och pussen. Awww. Blev nog lite förälskad där nedanför vänstra parketts trappa...

Naturligtvis måste jag nu bjuda på en underbar komiker så: Håll tillgodo, här är "Psycho chicks":Nu blir det kaffe, sen kvällsskift på jobbet... :)

RSS 2.0