Pin-semester i huvudstaden

Imorrn tages bussen till huvudstaden igen för att fortsätta skinnhacket. Skall passa på att umgås med Petronella & Tjofräsmaskinen samt hinna med en trettioårsfest. Jenny Banan fyller år och det skall firas! :D

Har jobbat kväll denna veckan därav tystnaden här på bloggen. Skall se till att ta massvis med bilder med nya kameran så ni även kan få visuell uppdatering.

Magen är ok, men blöder gör det konstant - inte helt imponerad kan jag lova... De sa att det kunde vara så upp till 6 veckor... Åååå, sa jag... Inte längre (läs med ironisk röst). Ja ja, det finns de som har det värre då det är egentligen puckat att klaga.

Nåväl, ha en bra helg därute så ses vi i nästa vecka.

Förresten, grattis Sledgemeister på födelsedagen!!

Laters alla yllen å lammungar...

Glömde ju berätta...

... att när jag låg där i väntan på operationen med alla elektroder, klämmor, slangar och blodtrycksmätare blev jag lite uttråkad. Nej, jag hade inte fått några droger än. Började fundera på hur apparaten  skulle bete sig beroende på vad man gör... Började med tummen där den lilla klämman sitter... Vickade på den å kunde se hur kurvan hoppade till... Skitkul... Då bestämde jag mig för att jag skulle kolla HUR högt den kunde hoppa. vilket resulterade i att jag kraftigt ruskade hela handen hysteriskt å garvade jättehögt... Tur att ingen såg mig...

Efter det ville jag kolla "blippet" - alltså hjärt"blippet". Funderade på hur den skulle låta om man höll andan skitlänge...
Den låg från början på ca 73-75. Höll andan så länge jag kunde... Hände inte så mkt. Gick ned lite till 70-73... Problemet var när jag började andas igen... hahahaha... Den RUSADE upp till 105-110 med en gång.

Ja ja, så kan det gå om man e en nyfiken patient...

Ikväll blir det gött käk å handboll. Swe - Fra. Fan vad jag älskar handboll... Weee!

Åtminstone blir det Hammar'n å jag... Får se om nån mer hakar på...

Laters alla yllen!

Back in bees-wax...

Nu är jag tebax. Allt gick bra och jag kunde åka hem samma eftermiddag. Lite groggy har man väl varit å skallen och magen har väl plågat mig lite grann. Det är bättre nu dock...

Kl 08 var det dags... Att bli sövd är inte fel egentligen. För det första slipper man se vad alla pysslar med och undra vad de gör, sen är det helt enkelt en härlig känsla. De säger till när de börjar spruta in medlet i anordningen de stuckit in i handen (AJ!!). Det spänner lite, sen blir man helt super-susig i kupan... Livet är helt plötsligt underbart å man älskar alla runt omkring. Sen får man andas syrgas med djupa andetag å på tre röda sussar man som en prinsessa... Precis innan de rullade in mig i operationssalen pratade vi om the fact that I smoke. Mest för att de behöver veta för narkosens skull... Läkaren sa: "Jaha, då gör du annat onyttigt med då eller?". Jag svarade att jag både röker cigarrer å dricker whiskey... På skoj då, vilket hon med förstod.

Bara för att vi pratat om cigarrer så drömde jag om den grävslok Mikael B Tretow pratar om och som gått varm på ett flertal vestibuler. Där ska man ta en välmatad grävling och en myrslok och skära dem i cm-tjocka skivor som numreras med mjuk spritpenna. Sen ska man sätta ihop dem varannan skiva och efter en del andra intruktioner skall man garnera med höns och cigarrer runt om som kronan över i och pricken över verket. Dett var alltså det jag drömde om och var väldigt snabb att informera operationspersonalen om detta så fort jag vaknade efter narkosen. Undra vad fan de tänkte när jag började yra om grävslokar, höns och cigarrer, men å andra sidan får de nog höra ganska mkt konstigheter... :)

När jag väl vaknat ordentligt och blivit av med den bittra, äckliga smak man får i munnen av syrgasen så fick jag två mackor och två koppar kaffe... Sen behövde jag gå och kissa vilket jag åxå fick. Helt yr i bollen men samtidigt väldigt inriktad på att få åka hem så fort som möjligt stapplade jag in dit och ut igen med ansträngning av att inte se allt för groggy ut... Klockan var nu ca 11 och jag ville bara hem. Skyndade på processen och kl 12 kom L och hämtade mig och körde mig hem. Tack kompis!!

Nu tar jag det mest lugnt. Har knappt ont längre och ska se om jag kan ta en prommis till affären senare för att få komma ut lite. Nu blir det kaffe iaf...

Laters alla yllen!

Bläää

Imorrn e d dags. Ska bli grävd i och kapad... Vistas på sjukan hela dagen imorrn, men tänker tvinga dem att släppa hem mig så fort som möjligt!

Återkommer så fort jag hämtat mig en smula.

Antagligen redan på torsdag om jag känner mig själv rätt. Svårt att hålla sig borta.  :)

Laters alla yllen...




Sjukhuset...

Rastlös å nervös...

... onsdag är en pissig dag. Dagarna efter kommer åxå vara pissiga. Vill inte bli grävd i... :(

Distraherar mig med annat... Rensa navel-ludd, krama en ål, få smisk av en mindre söt pojk, såpa smutsigt golv, titta på när färg torkar, smaka oätlig svamp, pussa sur fil, hoppa i galen tunna, busringa till bittra gamla herrar, åka utanför 50-skyltarna, fantisera om skedar, ligga på latsidan, titta på Glamour, ha magsjuka, äta penispepparkaka (se fiisboken), lyssna på country-musik...

De två kommande veckorna handlar om att ha ont... Want not, not even a little...

Laters alla fuckers and yllen...


Good morning beautiful, how was your night...

... jo tack. Den var helt ok. Kom hem från jobbet runt 23.30. Somnade 01 ca... Vaknade till strax innan nio & somnade om. Vaknade kl 11... hahaha. GÖTT!

Jobbar kväll så det är lite trist å inte så socialt...

På fredag ska gavel till säng hämtas och förhoppningsvis även sängen... Weee!!

Har Freddy hela veckan med. Han ska köra sleepover hela helgen med. Mys!!

Nu ska jag fixa mat till jobbet... BLAH!

Laters alla yllen!

Kodak moment?

Nä... nya kameran heter BenQ DSC T850 och är helt suverän! TACK pappa! Touch-screen som underlättar eftersom den knappt har knappar och jättestor (3") skärm... Här kommer då premiärbilderna tagna på systersonens tvåårskalas och mitt porriga bordellhem efter viss inredning...





Ja, så här kan det då se ut i Catjalainens flyttvardag. Är långt ifrån klar, men det går åt rätt håll. Nästa projekt blir att koppla ihop hemmabiosystemet.   :))

Laters alla yllen!

Inredning med porr-belysning...

Igår bar det av till IKEA efter jobbet. Jag, sösster, Hammar'n å mamsen shopped until we dropped (eller jag å mamman iaf... hehe). Köpte en hel drös med grejjor. Två fåtöljer å en del lampor bl.a. Lamporna såg jättefina ut och var röda, vilket passar till de röda mattorna jag köpte till vardagsrummet. Tycker inte om när dekorationsbelysning lyser för starkt, så jag tog glödisar med 15W styrka. Nu var det ju så att de två illröda lamporna vill ha 40W för att det ska lysa ordentligt och det fattade jag ju när jag kopplat in dem med den svaga glödlampan. Värsta porr-röda dimmet blev det i rummet och jag kräkte nästan lite i munnen. Skall med en gång idag köpa starkare kräm så jag slipper bli anklagad för bordellverksamhet!


Porr-lampan...                            Två Poäng-fåtöljer till vardagsrummet...

Annars börjar det ordna till sig i lyan. Väntar på att få ordning på en del tapeter å sen sängen med gavel som skall hämtas nästa fredag. Gött!

Nu skall jag fixa till mig en smula, systerns lill-fis fyllde 2 år den 7/1 så idag blir det kalas! Puss på dig gullungen - älskar dig!

Kommer bilder på hur det ser ut så här långt lite senare. Ska få min nya kamera idag!  Weee!!!

Laters alla yllen...

Hur ska d gå utan internet??

Kommer ngn gång ikväll bli utan internet. Tar ca 4 veckor att få igång ett bredband... Vet inte hur jag ska klara mig. Bestämde med inrådan av en tjej hos Glocalnet att ta ett mobilt bredband på prov i två veckor å sedan ringa och se om jag fick behålla det lite länge så att det ska kunna täcka upp den fasta bredbandsinstallationen... Hoppas det kan funka då kanske jag kan ha igång mitt egna internet redan på fredag eller senast måndag. HOPPAS!!

Annars går det mycket tankar just nu.

Vill inte opereras, vill inte jobba där jag jobbar, måste få ex-jobbet klart och blir galen av att jämt vakna och somna själv.

Har i vilket fall köpt en STOR fin säng på Jysk som kommer om en dryg vecka och sen ska d shoppas lite till på IKEA på fredag. Har upptäckt att jag saknar massa grejer nu när mamsen flyttat... Två sådana här 80-sängar med en stor bäddmadrass. Betalade bara 4500:- för alltihop nu under deras "sängvecka" och skulle jag köpt dem idag hade de kostat 9000:-! Ibland ska man göra bra klipp! Sen kommer det antagligen att bli en MALM sängstomme med. Se nedan...




Vad tros om detta? Jag anser: BRA!

Nu ska jag ta mitt okrya arsle till sängen å kliva upp till tråkjobbet imorrn.

Laters alla yllen och hoppas vi hörs snart!!

Packa ner, flytta ut - packa upp, flytta in...

Sorry att jag inte bloggat på senaste veckan ordentligt. Har mer eller mindre flyttat ut min lilla mor i helgen och nu återstår bara några kartonger och växter som väntar på nytt hem. Så nu blir det till att flytta ned allt från magasinet (vinden) och packa upp mitt liv igen som mer eller mindre stått på paus senaste 4,5 åren. Ska ligga på min hyresvärd om kosmetisk renovering av lyan, för det var ca 15 år sen sist...!

Sitter mest å bara glor annars idag. Har insett att jag behöver en hel bunt med grejjer som jag inte har råd att köpa just nu. Ska köpa sängen (stor!!) i första hand så får jag ta det andra undan för undan sen... Hatthylla, skohylla, tv, tv-bänk, fönsterlampor, taklampor, telefon... mm... mm

Ja ja, nu ska jag lägga mig och slappa i soffan en stund innan det är dags för långprommis med Freddy the Dachshund...

Laters alla yllen!

RSS 2.0