Taksar å sjukdom

Jaha. Klart att man ska bli sjuk igen då. Skulle egentligen åkt till sthlm idag och fått tatueringen klar, men ICKE! Högsäsongen drar igång nu med så den nya tiden landade på den 1:a maj! Fan med... Hostar ihjäl mig i vilket fall... Å taksen vill ju promenera ändå. Det fick han... Sen fick han också följa med och handla. Småsnask, chokladpudding å chirre m dirre ska det kalasas på i afton för att skrämma sjukdomen hädan med socker...

Var i helvete kom snön ifrån då??? Jag blir fan vaonsinni' snart...

Bara för att det öst ned snö i ett halft dygn å töar ovanpå det så blir det galet blött. Å när det blir blött så blir det kallt och skorna läckte på promenaden ned till Lagan där det matades änder med gammalt misslyckat bröd. Taksen frös med. Nu ligger han inlindad i en filt på soffan å ser ut så här:Nu ska jag gräva ned mig jämte taksen å mysa till tv:n medan puddingen stelnar... :)
Lejters alla yllen!

Sittning 3 och helg i huvudstaden...

Nu har man då suttit sin 11:e timme under nålarna... Börjar bli klart och jag har bara en liten tur på ca två timmar kvar. MickeInfamous studio är otroligt duktig och jag är supernöjd! Satt ca tre timmar i lördags efter en lagom lugn kväll på fredagen. Lördagen bedrevs i det södermalmska hemmet hos Petronella och Tjofräsmaskinen med GT, en del öl och om-möblering. Kl 06 drogs det till sängs och kaffet på Louie Louie satt som en smäck på söndagseftermiddagen! Inte riktigt lika bra som pizzan från Birkastan då, men nära... :)

Här kommer en del bilder från helgen. Några där jag blir tatuerad med. Märk blodet som rinner... ISCH!
Nu ska jag frysa in brödet jag bakat sen ta min trötta, trasiga kropp till sängen...

Laters alla yllen!

I'm aliiiiive!

Jag har inte vikit hädan... Är bara less för tillfället och har tidsbrist utav bara fan. Hang in there... det kommer SNART!

RSS 2.0