Jul, jul, strååååålande jul...

Nu har det julstökats så självaste Tomten skulle bli imponerad om han såg den lyan på rövarstråket i lilla Värnamo. Igår så flöt jag ut på stan för att inhandla det sista i julklappsväg och för att hitta något att smycka min taniga kropp med till ikväll då det är livebandsafton på Harry's.

Sitter just nu och funderar på hur jag skall lägga upp min dag. Efter att jag och Nina varit på stan igår så kände jag mig helt socialt utmattad. Finns inte mycket som stressar upp mig som alla dessa människor som springer fram och tillbaka med juliskan tätt bakom. Folk har inget tålamod med expediter som stått i sin kassa i 4 timmar utan paus, inget överseende med pensionärer som har svårt att styra rullatorn mellan hyllorna på H&M, ingen tid att säga God Jul till jobbarkompisen i kön på systembolaget och absolut ingen mysig julglädje i mungiporna.

Till råga på all "draining of bodily conditions" igår så MÅSTE jag åka en runda till julstressens mekka - EKO. Får nästan panik av att ens gå ut till bilen som skall transportera mig till detta julens skamfläck och hade jag kunnat slippa så...

Efter den pärsen så bär det hemåt igen för inslagning av klappar med polkagrisstänger och lackning. På med julskivan och bara koppla av innan kvällens öleliga bravader... Nu måste jag köra mental förberedelse i en timma innan EKO.

C ya laters alla jul-yllen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0