Total chaos in my mind...

Tror inte att jag vågar...  Vill bara riva mig ur mitt skal och bli fri! Nåt som jag bara måste få ur mig men jag vågar nog inte. Kommer jag ångra mig om jag inte säger nåt och kommer det i så fall kännas så här "instängt" alltid?

Blir det Amor vincit omnia et nos cedamus amori eller Bis repetita non placent??
Ja, hoppet lämnar inte människan sägs det, men jag har höga tvivel...


Berätta... Inte berätta... det är frågan.

Ja, det är mitt dilemma. I have been down this road before och det gick ju inge' bra alltså. Tror att jag är självplågare som nästan är beredd att öppna den boken igen... Det jag skulle vilja öppna är "a can of whoop-ass" och slå mig själv till sans!
Jävla, jävla, jävla känslor som man inte kan stänga av...  Blir galen av det här snart!

Måste ta mig en riktig funderare och fråga mitt hjärta om det orkar med rond 2... Ska man berätta vad man känner och att man inte kan tänka på något annat eller ska man låta saken bero och gå åt andra hållet...? Someone enlighten me!!

image90

Hur i ------ hittar bacillerna mig??

Försöker så gott jag kan att hålla mig frisk och äta sunt och hela den där harangen... Inte fan hjälper det?? Nu är jag ju sjuk IGEN! Tror att det är bara för att jag och mitt hjärta bestämt oss vart vi står och att vi fortfarande står där vi häckade för nån månad sen... Bara för att det kändes bra att äntligen veta efter några veckors undrande så tror jag att jag blev överfallen. Den där baselusken såg att jag fick lite ro i hjärtat och tänkte att: "-nä, det går inte... Hon ska väl inte får ro så lätt - nu testar vi vad hon pallar..."
Vet inte vad jag ska säga mer om saken. Känns så klart inte helbra men jag vet i alla fall vad mitt hjärta vill. Det är ju skönt, även om det fortfarande är allena...

           
                                  En sån skulle man ha nu... Fan va smidigt!

It's done...

Det kan man säga och i vilket fall som helst så behöver jag inte ha dåligt samvete för att mitt huvud (och hjärta) varit disträ i mitt försök att låta livet spela sitt spel... Så här med facit i hand skulle jag kunna lägga skulden på mig själv helt och hållet faktiskt. Är man inte redo så ska man inte ge sig in i leken helt enkelt. Så blev det och så bara är det, men är ändå tillbaka där jag började för ett antal veckor sedan... Kanske lika bra även om det känns som om man inte gav det ett helhjärtat försök. Finns ju en anledning till det eftersom hela hjärtat inte ville vara med.

Hoppas att jag kan damma av mitt goda humör (som jag faktiskt använder flitigt i vanliga fall och det hoppas jag att mina vänner kan hålla med om) och låta saken bli av eller försvinna med ödets hjälp. Ibland ristar man meningar i sten som man i ett senare läge vill hacka upp och ta tillbaka... Kan man det tror ni eller ska man konsekvent stå fastlimmad till allt man har sagt förut? Det känns som om jag helt krasst vill hacka loss hela den där satans meningen och slänga den till tigrarna... (fan, de äter ju inte sten... slänga den i sjön får väl gå, bara ingen jävel hittar den sen...)
Klart att man säger saker ibland som man önskar var osagt... Det beror, vad det gäller mig, på att mitt hjärta och hjärna har olika åsikter och den ena talar utan att den andra fått vara med och bestämma. Man blir upprörd eller ledsen och tar i lite för mycket för att få ett gensvar åt det håll hjärtat vill... Det är inte alls säkert att det skulle göra någon skillnad om jag aldrig sagt det där, men man vill ju gardera sig helt och hållet.

That's life on a pinne, men det är väl bara att gilla läget och suck it up antar jag.
*dammar av det goda humöret...

Fick en trevlig kväll trots allt när jag gled in till min sösster där hennes gamla barndomsvän Kate höll till med sin dotter på besök från Västerås. Grillade kååv me' bröö gjorde vi med en annan vän till sösstern och dennes två barn och husband. Mycket trevligt och det blev många skratt åt en massa fånigt barnsliga saker, precis som det ska vara. Skingrade tankarna och det var precis vad jag behövde! Tack ska ni ha godingar!


Transformers!!

Ja, jävlar vilken bra film. Inte nog med bra action så skrattade man sig igenom minst 75% av filmen. Helt klart sevärd och den hjälpte mig att komma bort från alla de tankar som snurrar i huvudet nu. Inte varit på bio på länge heller så det var absolut dags...
Mastodont var den med, 2.23 h lång, men inte tröttnade man en endaste sekund!
Gå och se den!

Nu blir det sängen och man kommer närmre framtiden och det där jävla, satans höga mur-helvetet som står i vägen! Backar 125 meter och tar sats. Snart smäller det!! Tror jag...hoppas jag... kanske... Aaarrrggghhh!!!
Fick ett tips om att fånga dagen och att inte tänka för mycket på morgondagen... Vet inte om jag vågar leva så mycket för stunden. Det blir ju jag själv som får ta konsekvenserna efteråt liksom. Men men, vågar jag ta chansen där igen så lär det bli ganska snart... Går av på mitten annars.

Här är lite reklam...

Total distortion...

Ja, vad ska man säga...? För var dag av semester som susar förbi, blir jag bara mer och mer förvrängd i mitt sinne. Det jag helst av allt vill just nu är att antingen stänga av allt vad känslor heter (som angår ämnet då förstås) och bara njuta av mina sista lediga dagar eller, bara få klarhet i min förvirrning och känna beslutsamheten skölja över hela mitt jag... Fallet är ju nu sådant att man faktiskt inte bestämmer varken över sina känslor eller sitt hjärta. Naturvetare som man är skulle jag kanske kunna försöka mig på att på ett biokemiskt och biologiskt vis lägga ett täcke av förklaring till vad som sker i mitt väsen men det kommer ändå inte att kasta ljus över hur framtiden ser ut eller vad som komma skall i känsloväg.
Tänk om man bara kunde bli förbannad istället, allt är så mycket lättare då. Man svär och går bärsärkargång tills energin helt enkelt tar slut och man orkar inte längre fundera, trixa och knåpa för att lösa upp det trassliga garn av känslor som står ivägen för allting annat i ens liv...
Önskar jag hade vetat i våras vad jag vet nu...

Förvirrad i nivå med mumintrollets pappa som, precis som jag, blir väldigt lätt distraherad...

HatifnattarnaHatifnattarna vände sina runda bleka ögon mot mumintrollets pappa. Han tog av sig hatten och började förklara. Medan han talade viftade hatifnattarnas tassar i takt, det gjorde pappan förvirrad och han trasslade in sig i en lång mening om horisonter och verandor och frihet och att dricka te när man inte har lust att dricka te.

Fainting goats...

Skrattar så jag nästan kissar lite när jag ser detta videoklipp... Måste ju hålla humöret uppe nu känner jag och det gör man relativt lätt på YouTube...Dessa getter har en genetisk funktion som gör att deras muskler stelnar till i några sekunder varje gång de blir skrämda eller upphetsade... Något att forska på som husdjursagronom eller?!Livar upp stämmningen lite tror jag...

Man kan inte dystra till det allt för mycket antar jag, så nu ska vi försöka ha lite roligare. Man kan inte göra något åt livets "twists and turns" ändå så jag får helt enkelt försöka låta bli att tänka på det. Har en lista igen då ja... Denna har jag åxå stulit, precis som alla de andra... hehe (tack någon och syrran...!)Skriver du dagbok?

Ja... Periodvis varje dag... + bloggen då ja!

Vad är viktigast för dig?
Familj och vänner samt skolan...

Suger det här?
Ja, onödigt stor lantbrukarballe...

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Jo... Hjärtat gör ju ett ordentligt skutt när jag tänker på honom...  *blushing

Kan du gå ner i spagat:
Allt är ju relativt... Ge mig morfin och en motorsåg så ska det nog gå...

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?   
Any day of the week. Om jag måste ha en dräkt av halvdöd fisk på mig så vill jag inte vara med och leka...

Har du färglinser?

Jajamänsan. Bruna... har dem på mig på något av mina blogg-kort...

Är du polare med grannarna?

That's a NO... Men mer än Sledgemeister e polare med sin granne... hahaha

Gay?

Inte en sportmössa... Me want MAN

Har du varit kär i en kändis?

Alla gånger... Först Rob Lowe och har sett "Youngblood" 37 gånger eller så... James Hetfield har ju legat högt på listorna med så klart.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
ja... Alltid kan man lära sig nåt nytt, vetgirig som man e...

Är du höjdrädd?
Inte det minsta...

Pratar du fortfarande med den du kysste senast?
Absolut... Once you go Catja - you never go back...!  ööhhh

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja...

Har du fått någon komplimang idag?
Jajamänsan i lingonskogen... Alltid välkommet!   :)

Är du mörkrädd?
Så in iiiiii... Livrädd och hatar mörker... Undrar vems fel det är, syrran!! (hände ju lite titt som tätt att hon stod gömd bakom en dörr och hoppade fram när jag var uppe på toaletten på nätterna - oftast när vi sov över hos mormor och morfar... Inte konstigt man e lite jumpish...)

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Njae... knappt... den kom och den gick... :(

Har du haft vattkoppor?
Ja... ärren i pannan bevisligen...

Har du någon gång testat karate?
Ja, men inte officiellt. Mest på skoj när jag skulle försöka brotta ner Pontus på susningen i Hultsfred ett år... Gick inget vidare bra då...

Äger du en iPod?
Tyvärr inte...  

Skulle du vilja hoppa fallskärm?
Jess båcks! Det hade varit "flying"!  haha

Gillar du allsång på Skansen?
ÅÅÅÅÅÅÅÅ nej!!

Kan du vissla?
Njae... Bara inåt och busvissla... kan inte på det vanliga sättet... hmmm När jag försöker sprayar jag alla i närheten... mohahaha

Vilken radiokanal lyssnar du på?
Lugna favoriter, "sommarprataren" på P2 och Rockklassiker...

Rakar du benen?
Alla gånger... Bland annat.. hihi

Hur svarar du i telefonen?
Yo, you cocksuckermotherfucker... Nä, skojar bara... Säger "hallå" när jag inte känner igen numret och "Catja" när jag gör det...

Betalar du TV-licens?
I do now...!

Vad har du i fickorna just nu?
Nada - sitter i morgonrocken...


Vilken parfym använder du?
 Lancome's "Miracle" och Sergio Tacchini's "Donna"...

Kan du kasta macka?
Syrran Säger på sin blogg att hon är bäst - så är inte fallet! JAG är bäst på att kasta macka! Å helst ska det vara en häst som pålägg!!

När var du riktigt sjuk senast?
Ca en månad sen... Halsfluss. Aj aj aj aj aj aj aj aj

Har du blivit opererad?
Ja. Förra våren... En gång när jag var liten med - i ögat!!

Äger du en cykel?
Ja, men den har inte fungerat på 2 år, vad är det för en jävla cykel egentligen?? Ska stämma den...

Vad har du alltid i handväskan?
Näsdukar, nycklar, cigg, plånka, en liten bit av Polen, mobil, ett reningsverk och två typer av raggare.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, jag läser till husdjursagronom så det skulle rimma ganska dåligt...

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Just nu 6 st. 3 av dem till pappas hus, en till Värnamohemmet, en till racerbilen och en till Uppsalahemmet...

Läser du för skojs skull?
Aldrig i livet. Don't try and make me! Aj vöont do itt!!!!

Äger du ett busskort?
Nej, det är dyrare att åka buss än att ta bilen i Uppsala... 


Livrädd...

Dagens mest träffsäkra... En ganska dyster men helt underbar låt som Bonnie Raitt brukar göra... För att knyta an till vad jag skrev igår så kan man ju fortfarande konstatera att framtiden skrämmer ihjäl mig. Vill stanna i det förflutna bara en liten stund till... Risken med detta är att man kan gå miste om så mycket bra saker och chanser som kanske bara kommer en gång och aldrig mer. Mitt trassliga huvud och hjärta gör det inte lättare att släppa snöret till gårdagen och använda det andra att klättra över den höga mur som står mellan mig och framtiden... Vågar jag??? Lucie Silvas är ju min ständiga följeslagare i dessa tider av gråskala så jag lägger med en passande låt med henne med...


George Michael gör Bonnie Raitts "I can't make you love me"


Lucie Silvas och hennes "Forget me not"

Grym beat box!!!


Skriver in mig här...

           
Ibland bara känns det som om man skulle behöva stänga in sig i en månad för att bara reda ut trasslet i sitt huvud... Vet inte var detta "deep hole" kom ifrån... Jag borde ju njuta av all semester, sommar och hästlukt. Vill ta ut mitt hjärta och tala allvar med det just nu kan jag berätta! Crap!
Vet inte om det känns som om "the past is running away from me" eller vad det är. Människorna runt omkring går framåt i sina liv och utvecklas i samma riktning. Jag bara står och stampar på samma fläck känns det som... Å andra sidan vet jag inte om jag är redo att hoppa över den muren jag står vid. Håller gårdagen i ett snöre i ena handen och framtiden i ett snöre i den andra... de går ju inte åt samma håll och det ger mig lite panikkänsla.

image77Har skrattat själv - nu ska ni få vara med!

Jag bara måste dela med mig av detta 4 minuter långa asgarv! Kanske kommer inte alla ni tjejer att tycka det är lika roligt som ni killar kommer, men jag tar på mig fulla ansvaret för detta. Har hört att jag har lite killig humor emellanåt men det anser jag bara vara positivt. Man vill ju kunna skratta med båda könen liksom... Denna stå-uppare heter Carlos Mencia och detta avsnitt kallas "orgasm" av en anledning som blir helt klar om du klickar på honom... 

Han har faktiskt ganska rätt i det mesta han säger men en sak skulle man kunna vända helt på... hehe
                                                       
image72
Carlos Mencia

Börjar bli en list-hoppare - precis som sösster! FAN

Vad är det första du gör på morgonen?
Kissilurar
Vad längtar du mest till just nu:
Att min utbildning ska bli klar
Tycker du om någon speciell just nu?
Ja...  Försöker att inte visa det för mycket...
Hur gammal har du tänkt bli:
Jag ska bli så gammal att jag självdör utan större krämpor
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, det vet jag att de gör. Bjuder på det.
Tittade du på tecknat när du var liten?
Did it and still do. Simpsons bl.a.
Hur många syskon har du?
3
Har några av dina vänner barn?
Ja. För många av dem nästan.
När flög du senast?
Till mitt jobb i England -01
Hur många kuddar sover du med?
2, en till mig och en till MIG!
Pratar du några andra språk?
Talar bra engelska och i tungor!
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär. Jävla åbäke!
Vad har du med dig in på bion?
En vän, en Loka med päronsmak och en påse Gott & Blandat
Har du en blogg?
Japp, välkommen till http://Catjalainen.blogg.se
Gillar du din boendesituation?
NEJ! Fucking hate it!!
Äter du frukost dagligen?
Ja, annars dog jag. Vet i och för sig en som åt ihjäl sig, han dog till slut!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ja, inte lite heller. Hmmm Var en riktig "brat" och "punk" i skolan
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Absolut, men inte som schvesstern. hehe
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej
Tycker du om att krama folk?
Ja, men inte personer jag inte känner. Don't touch me!! Ingen som vet vart de armarna har varit! Den kanske är veterinär!
Skulle du säga att du är trendig?
Njae, ibland finns det inte så mkt att välja på i affären, så är jag trendig är det mest av en slump tror jag
Vilka kläder gillar du mest just nu?
Tighta trekvarts-jeans och en lång top med trycket: "Walk This Way" på. Gärna högklackat till... grrr
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Mitt bara blev på grund av att deras hjärnor inte orkade efter att de kommit på syrrans där de bildade det av sina namn : Carsten Med Gunilla = Camilla. Mitt bara tog de tror jag...
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Inte speciellt intresserad av det själv, men knock your selves out utan mig.
Är det något du absolut inte äter?
Tomat, getost och lever.
Vad har du druckit idag?
Färskpressad apelsin, kaffe, vatten, mjölk, öl och mer vatten.
Vad var det senaste du åt?
En nektarin, vattenmelon och två rostisar med leverpastej.
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Vit ovanför trappan och trä där nere. Röd i Uppsala
Godaste glassmaken?
Päron
Vad var det senaste du köpte?
Två glassar, en till mig och en till mor.
Sover du tungt? 
Absolut inte! Vaknar av minsta knyst och har även svårt att somna... FUCK insomnia.
Trivs du med ditt jobb?
Nej
Vad ser du om du tittar till höger?
Ett band lexikon och alla mina toalettsaker...
Vad ska du göra härnäst?
Dra fram tv:n till sängen och söva mig där tror jag.
Snarkar du?
Nej, men jag gnisslar tänder när jag är susig eller jättetrött (för övrigt de enda gångerna jag KANSKE sover tungt).
Vilken är den äckligaste insekten?
Tvestjärtar! Fästingar e riktigt nasty med!
Vad har du för väder?
Stjärnklart! 

Stulen lista...

Var tvungen att stjäla denna lista från min schvessters blogg... jätte-looli'!!

Ditt namn som porrstjärna:
(första husdjurets namn & ett verb)
Brunta Jöka 

Ditt namn som filmstjärna:
(mormor/morfars namn & ditt favoritgodis)
Arne Ostbåge (vill hellre vara kille som filmstjärna...)

Ditt namn som såpoperaskådis:
(ditt mellannamn & ett adjektiv på engelska)
Sofi Butt-Ugly 

Ditt "Stjärnornaskrig-namn":
(ditt första mellannamn baklänges & din mammas efternamn som ogift baklänges)
Ifos Nossretep

Ditt "Jedi-namn".
(de första 3 bokstäverna i ditt efternamn & de sista 3 bokstäverna i din mammas efternamn som ogift &  de första 3 bokstäverna i din gatuadress + ett djur)
Ben son Stormarulk

Ditt namn som superhjälte:
( ordet "The" & din favoritfärg & bilmärket du har)
The Green Carina II


Frieser-frälst!

Äntligen har man då fått lite hästlukt i näsan. I går fick jag förmånen att ta mig en tur på en underbar skapelse en liten bit utanför stan. Ett par tighta jeans, en lånad hjälm och ett par gamla jobbarskor fick bli min utrustning då jag lämnat (!) alla hästgrejor i Uppsala. Min systers vän Nell och hennes man Andreas är stolta ägare till denna Frieser. Andreas rider i vanliga fall sk. akademisk ridning som är en av konsterna de svänger sig med på spanska ridskolan. En väldigt väluppfostrad herre är det som kan en hel massa konster och under passet fick jag prova på både piaff och passage!

 

Han är tillråga på allt väldigt kelsjuk och det finns inget härligare och mer helande för själen än att stå "kind-mot-mule" en ljummen sommarkväll i en lummig hage... Under en period från torsdag till måndag skall jag passa honom och får chansen att rida varje dag! Gud vad underbart! Efter gårdagens omgång kan jag knappt gå av smärtor i häck och insidan av låren och vaderna har stora blåmärken efter kraftiga omsittningar. Detta kvittar helt och fullt när man får tillfälle att ta en lång galopp på en enslig liten skogsväg en daggstänkt morgon i juli. Blir nog upp tidigt imorgon för jag kan knappt vänta!

 

Spana in underverket här nedan och försök inte säga annat än att han är vacker!

                            


Jag vet att jag är en usel och lat människa...

....för att jag inte uppdaterat min blogg på alldeles för länge... Massvis har ju hänt sedan sist och jag ska berätta ALLT, så bara sit back and relax (å håll i hatten).

Ja, då ska vi se... Midsommar tar vi la först antar jag, så att allt kommer i rätt ordning. Den utspelade sig hos Nisse Godsägar'n utanför Gällaryd mitt i det mörka småland. Å mörkt det var det fanimej! Ösregn från tre minuter i 3 (precis innan vi skulle lasta ur bilen på plats - så klart!!) ända fram till morgonkvisten när det begav sig hemåt efter en väldigt blöt (både på in- och utsida... hehe) kväll och natt. Med på bilderna finns inte Malins berömda hårdrocks-hopp... Men hon utför detta på allmän begäran på nästa fest, som går av stapeln SNART??

                               
Nina & jag handlar           Grodspelet e ju skitkul!           Kolla vilken stor! hihihi

                      
BH-servetter...!              Jag & Nina                             Tänk vad lite -OH kan göra...

                
Svartamalin                Min lägenhet får åxå vara med på ett hörn


Peltorfest

Vad ska vi ta mer nu då... Vad har EGENTLIGEN pågått i det lilla by-hålet...? Jo visst, förresten. Jag har varit på en väldigt trevlig Peltor-fest med jobbet... Mycket roliga lekar (tack för insatsen Bitte!) och med lite öl till så blir ju allt ännu roligare...! Denna eminenta tillställning ägde rum en ganska solig, men blåsig fredag i min chefs prassligt nya lya en väldigt brant cykeltur från storgatan... (helvete vad jobbigt det var att cykla... inte lättare att cykla med en Jonas med 5 meter ben med muskler på heller...). Här följer att utdrag av kvällen i bilder, som jag hoppas att jag inte blir hängd på jobbet för... Man får skylla sig själv ibland... hehe

                                   
En del av skaran...           Suga ärta med sugrör är fan inte lätt, en del anstränger sig mer än andra...

                  
Plocka klädnypor med en hand... Assvårt!  


                               
Ammande barn välkomna                            Chefen present-glad!

                                              
Sandra försöker förgäves lära Sigge att bolla...  Sandra: "-Man gör bara så här..." Sigge: "-Men va ända in iiiii!!"


                                              
Camilla rular på "sockerbitsmomentet" - chefen inte.


                                   
Sigge tar i ända från tårna - men inte fan hjälpte det! Jonas vann ändå och fick guldhjälm. Undertecknad kom 2:a! inte illa va???


Semester i Karlskrona och Malmö/Köpenhamn

Jo visst, gott folk, har även denna torra student lite semester - närmare bestämt i tre hela långa veckor! Första gången jag har så lång semester på 4 år... Härligt!
Först bar det av till Karlskrona med lilla mor förra måndagen. Stannade där i två dagar och vi hann med en hel del. Vi började med att dricka en hel massa öl på O'Leary's sportsbar på måndagkvällen efter att ha ätit deras underbara pasta med kyckling. Dagen efter skulle vi bestämt vara kulturella och vi drog oss ned till Marinmuseét framåt 11-snåret. Det var väldigt intressant även om huvudet var tungt från kvällen innan... Vi lyckades även att gå på en guidad rundtur i hamnen bland alla militära vattenfarkoster... trevligt men lååååååångt! Här ingick ett besök på den berömda repslagarbanan som är ett 300 meter långt hus där man gör rep (!). Trodde faktiskt inte att repslagarkonsten var en hel vetenskap... Kääära värld! Tvinnas hit och sen dit... sträckas här och sen där... tjäras upp och sen ner... Shittess påmmesfrittes säger jag bara...
För att fortsätta hålla oss i historians anda så åt vi historiens största glassar på "Glassiären". Beställde en "liten" mjukglass och den räckte mig från midjan till näsan... Herregud!! Gav halva till måsarna och klagade ändå över att jag ville spy efter intagandet!

    
Modern utanför vandrarhemmet
    
                                      
Wasa - fast inte det berömda (!)  men tillräckligt för att få vara med på bild tycker jag...


Upp med händerna, annars kanonar jag!!!

                 
En liiiiten abborra-jävel kunde skådas när man gick undervattens-gången på museét - och visst faan skulle jag ta kort på den... Ett verkligt minne för framtiden va?

I torsdags åkte jag till Malmö för att göra staden osäker... Passade lagom på att styra kosan till Köpenhamn via "Fields" - norra europas stösta shoppingcenter. Herregud vad stort det var! Kunde inte ens se änden på byggnaden! Åkte därifrån vidare med Metron (som går helt personal-löst vilket innebär att ingen kör tåget! Jag bänkade mig längst fram med de andra barnen och låtsades att jag var lokförare!) Väl inne i Köpenhamn bar det av till Christiania där jag aldrig har varit förr... Där dansade människor fulla och helt öppet hasch-rökandes på gatan men stämningen var verkligen avslappnad och välkomnande... Hann även med Ströget och mer glass (var knappt sugen än så här en vecka efter den förra) och käkade billig, men god entrecote på en grekisk resturang...

image64
Något av en turist står man där framför skylten... Men sån ska man väl vara ibland med antar jag...
RSS 2.0