Boys are bad - throw rocks at them!

Så lyder uppmaningen på ett tuggummipaket som ingick i en av de roligaste presenterna jag fått någonsin. Fick en hel låda med kuliga prylar av Kanina i julklapp. Där i fanns även magnetblock till kylskåpet med texten "high maintenance doesn't BEGIN to describe it", ett spel som heter: Hur FAN visste du det (500 frågor om sex, droger och annat onyttigt vetande), doftprylar till bilen - en jävul-anka, belsebub och en med en kvinna och hennes katt där det står: "Only my cat understands me"... Där fanns massa annat med men kan inte räkna upp allt här... Tack igen Kanina - skitkul!!

Idag är det tvätt, städ, frissan och stadsvandring på schemat. Kvällen bjuder på personalfest i 80-talets tecken... Ska bli kul eftersom jag inte kunnat vara med på fem år då jag bott i Muppsala... Skall föreviga denna tillställning ordentligt med nya kameran så det kommer en del bilder senare i helgen.

Andra måsten i helgen är att skriva det sista på ex-jobbet. En sammanfattning på svenska och en på engelska. Sen är det fan mer eller mindre klart! Weee!!

Här kommer även ett par bilder från sista vändan i huvudstaden... Jag ser verkligen inte helt klok ut...

Nu blir det fixa i hemmet lite till innan dagen och kvällen drar igång!

Laters alla yllen!

  

Update

Varit sjuk med både influensa OCH vinterkräksjuka samtidigt, blivit frisk, varit lite till sjuk, jobbat kväll...

Det är vad som har hänt på senaste tiden... Hinner inte skriva så mkt mer just nu heller. Ska gå till jobbet om ca 25 sekunder. MEN sen är det helg! Då ska jag berätta mer detaljerat, jag lovar!

Tebax imorrn!

Lejters alla yllen...

Känna barndomen igen

Idag tog jag och Freddy the Dachshund en riktigt lång prommis i det underbara vädret. Han är väldigt hetsig mot andra hundar så när vi fick oväntat sällskap av två Pointrar så vek vi av på en runda jag inte gått på ca 16 år. Sist jag hade tax med andra ord. Ut på landet bar det och gick nästan förbi det ställe jag under fem år bodde med min mor efter hon och pappa skiljt sig när jag var fem år...

Det ligger ca 20-30 minuters gångväg från stan och är bland de bästa ställen som finns att bo på. Är fast bestämd att flytta dit ngn gång i framtiden...

Freddy var också nöjd. Han är så jävla rolig. Säger till honom att "ta råttan" å han blir som galen... Letar å letar å letar... Idag fanns det en hel del snö att plöja igenom i jakten på den fiktiva råttan... Vi mötte även en hel del hundar han ville äta... En som han inte ville äta var en långhårig schäfertik på 8 månader med en väldigt trevlig matte. Vita fluffiga hundar e värst (ju vitare, desto större reaktion på Freddy) så de undviker jag om jag kan... Vill absolut inte att något ska hända... Ännu mindre eftersom att det in te är min hund heller...Nu ska jag mysa ned mig i soffan... En kvällsprommis blir det senare med.

Laters alla yllen...Mowha-ha-ha-haaaaa
Mer skinnhack... :)

Efter många förfrågningar så lägger jag nu ut en liten försmak på hur tatueringen blir. Ni får bara se en liten del som nästan e klar... Nu är den inte helt läkt än plus att det är svårt att ta bild själv... :)Nu blir det chirre m dirre!! YUM!

Laters alla yllen!

Favorit i repris - ngt för alla katt/hund-kännare!


Simon's Cat - tv-timeSimon's sister's dog fed up...

Bilder från helgen å ren mobiltelefon

Har då fått tummen ur och skrapat ihop en del bilder från helgen. Olssons å Jenny Banans trettioårs fest... :)

Har även haft ytterligare osis i veckan. Hade bråttom i onsdags vilket ledde till att tvättmaskinen åt min mobiltelefon.

Nu är den ren

Funkar inte längre...

Welcome to planet motherfucker och oturslandet Catjistan...
Nu blir det en liten öl å mys i soffan... :)

Laters alla yllen!

RSS 2.0