Inredning med porr-belysning...

Igår bar det av till IKEA efter jobbet. Jag, sösster, Hammar'n å mamsen shopped until we dropped (eller jag å mamman iaf... hehe). Köpte en hel drös med grejjor. Två fåtöljer å en del lampor bl.a. Lamporna såg jättefina ut och var röda, vilket passar till de röda mattorna jag köpte till vardagsrummet. Tycker inte om när dekorationsbelysning lyser för starkt, så jag tog glödisar med 15W styrka. Nu var det ju så att de två illröda lamporna vill ha 40W för att det ska lysa ordentligt och det fattade jag ju när jag kopplat in dem med den svaga glödlampan. Värsta porr-röda dimmet blev det i rummet och jag kräkte nästan lite i munnen. Skall med en gång idag köpa starkare kräm så jag slipper bli anklagad för bordellverksamhet!


Porr-lampan...                            Två Poäng-fåtöljer till vardagsrummet...

Annars börjar det ordna till sig i lyan. Väntar på att få ordning på en del tapeter å sen sängen med gavel som skall hämtas nästa fredag. Gött!

Nu skall jag fixa till mig en smula, systerns lill-fis fyllde 2 år den 7/1 så idag blir det kalas! Puss på dig gullungen - älskar dig!

Kommer bilder på hur det ser ut så här långt lite senare. Ska få min nya kamera idag!  Weee!!!

Laters alla yllen...

Kommentarer
Postat av: Macho man

hej! Såg din annons genom fönstret. Såg sååå inbjudande ut och nu undrar jag när du öppnar. Finns det flera att välja mellan och jag är också nyfken på prisklasserna.

MVH Macho man

2009-01-10 @ 16:17:41
Postat av: Catja

Till Macho Man:Tyvärr så blev tillståndet indraget. Kommer så småningom att plocka ner bordellbelysningen och återkalla alla annonser. Presentkorten man köpt återbetalas på begäran och uppvisande av kvitto.

2009-01-10 @ 17:32:31
URL: http://catjalainen.blogg.se/
Postat av: Catja

Till Macho Man:Tyvärr så blev tillståndet indraget. Kommer så småningom att plocka ner bordellbelysningen och återkalla alla annonser. Presentkorten man köpt återbetalas på begäran och uppvisande av kvitto.

2009-01-10 @ 17:33:19
URL: http://catjalainen.blogg.se/
Postat av: Miss Borderline

Tack för kommentaren i min blogg och för berömmet :)Ja jag är oxå uppväxt med en rökande mor och har en universitetsexamen hehe. Däremot så tycker jag självklart att det är bra att allt färre röker och att man bör undvika att röka där barn vistas, men ibland blir det som sagt lite VÄL hysteriskt./ Miss B

2009-01-10 @ 18:32:29
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Macho man

Åh, nej, nu blev jag fruktanskvärt besviken. Jag hade sett fram emot lite nya, spännande äventyr i lilla staden. Kvittot har jag inte kvar, men vi kanske kan ta återbetalningen på annat sätt. Jag lovar att inte skvallra!

2009-01-10 @ 21:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0